WIE BEN IK

Ik ben Sophie Roosen, moeder van 3 prachtige dochters en vrouw van een man die me enorm steunt. Ik hou van muziek beluisteren, dansen, wandelen, de zee en babbelen. Ik ben ook gek op leuke quotes en op boeken die me ontroeren en me iets kunnen bijleren. Goede gesprekken doen mijn hart opengaan, zeker als ze tot inzichten leiden. Echtheid, openheid, respect voor anders zijn, enthousiasme en autonomie behoren tot mijn belangrijkste waarden. Ik vind het belangrijk dat kinderen in alles we ze zeggen en doen serieus worden genomen en dat ze ook lekker gek mogen doen. 


Nadat ik afgestudeerd ben als sociaal assistent, meer bepaald het sociaal-culturele werk, ben ik mijn loopbaan meteen gestart binnen het vormingswerk. Ik heb voornamelijk jongeren en jongvolwassenen begeleid zowel individueel als in groep. Na 15 jaar wilde ik mijn kwaliteiten en ervaringen als coach in een andere vorm gieten. Na een ongelooflijk boeiend traject met opleidingen, lezingen, gesprekken en verdiepingen, heb ik me toegespitst op kinderen - en jongerencoaching. Na enkele jaren ervaring in het begeleiden van kinderen en hun ouders, en tevens na nieuwe verfrissende inzichten door opleiding, ben ik me eveneens gaan verdiepen in het coachen van volwassenen.


Het is mijn doel om kinderen en jongeren, maar ook volwassenen, op een enthousiaste en waarderende manier te begeleiden. Dit met heel veel aandacht voor de kracht die ze zelf in zich hebben. Ik wil hen helpen om vol zelfvertrouwen, krachtig en weerbaar in het leven te staan.Ik wil dat mensen zich goed voelen en zichzelf kunnen zijn. Ik wil iedereen de kans geven om zich waardevol te voelen en dat iedereen zich een iemand voelt. Mensen, groot of klein, moeten in hun hart kunnen laten kijken zonder dat er op getrapt wordt, zodat iedereen zijn hart kan volgen.

BE

YOUR

SELF


EVERYONE ELSE

IS TAKEN


-OSCAR WILDE-